KVKK Metni

Son güncelleme tarihi: 11 Ağustos 2023

Bu metin, Çizgiflix (“biz”, “bizim” veya “Çizgiflix”) tarafından kişisel verilerin korunması hakkında bilgi vermek amacıyla hazırlanmıştır. Kişisel verilerinizi nasıl topladığımız, kullanıldığı ve korunduğu hakkında detaylı bilgi sağlamaktadır.

1. Veri Sorumlusu Bilgileri

Şirket veya Kuruluş Adı: Çizgiflix (cizgiflix.com) Adres: Türkiye

2. Toplanan Kişisel Veriler ve Amaçları

Topladığımız kişisel veriler şunlar olabilir: isimler, iletişim bilgileri, demografik bilgiler ve benzeri. Bu verileri aşağıdaki amaçlarla işliyoruz: hizmet sunumu, pazarlama, analizler ve benzeri.

3. Yasal İşlem Temelleri

Kişisel verilerinizi işlememiz, rızanıza dayalı olabilir veya sözleşmenin ifası için gerekli olabilir.

4. Veri Saklama Süresi

Kişisel verilerinizi aylık olarak saklıyor ve her ay sıfırlıyoruz.

5. Üçüncü Taraflarla Paylaşım

Kişisel verilerinizi hizmet sağlayıcılar, iş ortakları ve yetkili kurumlar gibi üçüncü taraflarla paylaşabiliriz.

6. Kişisel Veri Sahiplerinin Hakları

Kişisel veri sahipleri olarak, veri silme, düzeltme, işleme itiraz, bilgi alma vb. gibi haklara sahipsiniz.

7. Veri Güvenliği ve Koruma Önlemleri

Kişisel verileriniz sadece üst düzey yöneticiler tarafından gerek görüldüğü takdirde ortak oylama ile görülebilir.

8. İletişim Kanalları

Kişisel veri sahipleri, Çizgiflix ile iletişim sayfası veya cizgiflixtr@gmail.com adresi üzerinden iletişime geçebilirler.

9. KVKK Metni Güncellemeleri

KVKK metni ile ilgili güncellemeler veya değişiklikler durumunda, kişisel veri sahiplerine bilgi vermek için e-posta ile iletişime geçebiliriz veya KVKK Sayfası üzerinden güncellemeleri duyurabiliriz.

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1